Miért ajánlott Gyermekeknek a goji?

Gyermekeink egészsége mindannyiunk számára kiemelt fontosságú. Ennek pedig egyik – ha nem a legfontosabb – alapfeltétele, hogy megadjuk számukra a létfontosságú vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, és mindazt a nélkülözhetetlen tápanyagot, melyre szükségük van ahhoz, hogy egészségtől kicsattanóan élvezhessék gyermekkoruk minden pillanatát.

A Goji Bogyóval javul az iskolai teljesítménygyermekek-gyerekek-01

A Goji Bogyó fogyasztása rendkívül ajánlott gyermekeknek, mivel feltölti szervezetüket a szükséges tápanyagokkal, így hatékonyan erősítheti meg az immunrendszerüket, mely gyermekkorban sok támadásnak, fertőzésnek van kitéve.

Ha nem elég erős gyermekeink immunrendszere, akkor nagy valószínűséggel gyakran fognak lebetegedni, s így sokat fognak hiányozni az iskolából, mely további nehézségeket okoz számukra, hiszen folyamatosan pótolni kell a lemaradást, mely ronthatja az iskolai teljesítményüket.

A Goji Bogyó roppant gazdag vitamin-és ásványi anyag tartalma azonban segíthet gyermekeinknek, hogy erős immunrendszerrel és kiegyensúlyozottan nézhessenek szembe az iskolai kihívásokkal, melyeket így sokkal könnyebben teljesíthetnek.

Ezért különösen ajánlott a Goji Bogyó fogyasztása a náthás, influenzás időszakban, mert segítségével jó eséllyel marad egészséges csemeténk akkor is, amikor a legtöbb gyereket ledönti a lábáról valamilyen járvány.

Goji Bogyó nagymértékben támogatja az agyi funkciókat is, így jelentősen javíthatja az iskolai teljesítményt, mely növelheti gyermekünk önbizalmát is.

Ráadásul a Goji Bogyót előszeretettel fogyasztják a legkisebbek, mivel figyelemfelkeltő vörös színe és finom, édes íze van. 

A Goji Bogyó segíti a jobb sportteljesítményt

A Goji Bogyó vitamin és ásványi anyag tartalma jelentősen támogathatja gyermekeink fizikai és szellemi fejlődését is. A Gojiban található értékes összetevők segítik a gyermekek izomfejlődését és izomzatuk megerősítését. 

Mindemellett a Goji Bogyó erősíti a csontokat is, melyre valóban nagy szüksége van a fejlődő szervezetüknek.

A Goji a keringést és a sejttermal-viz-medence-gyerek-furdesek oxigénellátását is javítja, így nagymértékben támogathatja gyermekeinket a jobb sportteljesítmény elérésében, mivel erősebbé és fittebbé válhatnak a Goji fogyasztásának köszönhetően.

Ezért ha gyermekünk rendszeresen mozog, vagy esetleg versenyszerűen űz valamilyen sportot, akkor számára kifejetetten előnyös a Goji Bogyó fogyasztása, mivel hozzájárulhat a jobb eredmények eléréséhez, aminek gyermekünk önbizalom növekedésében is kiemelt szerepe lehet.

A Goji Bogyó gyermekeink egészségének őrzője

A Goji Bogyóban nem csupán számtalan vitamin, nyomelem és ásványi anyag található, hanem egyéb, létfontosságú tápanyagok is. Így többek között jelen van benne 8 esszenciális aminosav is, melyek valóban nélkülözhetetlenek az egészségük szempontjából, ráadásul a túlsúlyos gyermekek esetében a fogyást is elősegítik.

Ezen felül a Gojiban rendkívül erős antioxidáns vegyületek is vannak, melyek megvédik fejlődő szervezetüket a káros szabadgyökök negatív hatásaitól, ezzel pedishutterstock_205054993g megelőzhetnek számtalan komolyabb betegséget is.

Továbbá a Goji Bogyó karotinoidjai és polifenoljai hathatós védelmet biztosíthatnak gyermekeinknek az olyan degeneratív kórokkal szemben is, mint a daganatos, illetve a szív-és érrendszeri betegségek.

A Goji Bogyó fokozhatja gyermekeink étvágyát, ezzel pedig hozzájárulhat egészséges fejlődésükhöz és növekedésükhöz.

A Goji Bogyó a látást is javíthatja, hiszen feltölti a szemet a számára nélkülözhetetlen tápanyagokkal, így hozzásegíti az optimális működéshez.

Miért ajánlott gyermekeknek a Goji Bogyó?

  • Tápanyagokkal feltöltött szervezet = Erősebb immunrendszer
  • Erősebb immunrendszer = Ritkább megbetegedés
  • Ritkább megbetegedés = Kevesebb iskolai hiányzás
  • Kevesebb iskolai hiányzás = Jobb iskolai teljesítmény
  • Jobb iskolai-és sportteljesítmény = Magasabb önbizalom

Összefoglalva tehát elmondható, hogy a Goji Bogyó rendkívül értékes tápanyag-összetétele segíthet gyermekeinknek egészségük megőrzésében, valamint a jobb fizikai és szellemi teljesítmény elérésében.

Ráadásul mindezt teljesen természetesen éri el, hiszen a Mannavita Bio Goji Bogyó nem tartalmaz semmiféle hozzáadott anyagot vagy tartósítószert sem. 

Mire kell ügyelni a Goji fogyasztása során?

A Goji Bogyó csak pozitív hatással van a szervezetre, azonban néhány betegség esetén mindenképpen figyelembe kell vennünk a következőket.

Véralvadási problémák

A Goji bogyó képes hátrányosan kölcsönhatásba lépni egyes gyógyszerekkel, így ha gyermeke véralvadásgátló / vérhígító gyógyszert szed, és eközben elkezdi fogyasztani a goji bogyót, akkor megnőhet a vérzés kockázata.

Cukorbetegség

Ha a gyermek gyógyszereket szed a cukorbetegég kezelésére, akkor a goji negatívan befolyásolhatja a gyógyszerek hatását, és a kúrát újra az elejéről kell kezdeni.

>>> FONTOS! Ha gyermeke valamilyen súlyos betegségben szenved, akkor a Goji Bogyó fogyasztásának kezdete előtt okvetlenül konzultáljon a gyermekorvossal!

A Goji Bogyó és levének fogyasztására nincs szigorú előírás, azonban talán a legjobb hatást akkor fejti ki, ha reggel vesszük magunkhoz. A bogyókat egyszerűen elrágcsálhatjuk, míg a gyümölcslevet elkortyolgathatjuk önmagában vagy valamilyen más gyümölcslébe keverve.