Goji Vélemények

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Keszthelyiné Nagy Lídia – Sopron – Gyermek egészsége

„A kisfiam állandóan megbetegedett, meghüléssel és náthával küzködött. Gyenge volt az immunrendszere. A hagyományos immunerősítők helyett az Önök goji levét adtam neki. Végigcsináltunk egy havi kúrát, és mintha kicserélték volna. Nyoma sincs a korábban tapasztalt rendszeres panaszoknak.”

Tölgyesi Kornél – Budapest – Látásjavulás, egészség

„Az elmúlt 12 hónapban rendszeresen fogyasztok Goji bogyót. Azt vettem észre, hogy a látásom javulni kezdett, ráadásul úgy érzem sokkal több energiám van a mindennapi dolgokhoz. Nyugodtabb is vagyok, mintha stresszemntes lenne az életem. Nagy híve lettem a Goji berry-nek, olyannyira, hogy amint elfogy a meglévő adagom, máris beszerezem a következőt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Bakos Lajos – Budapest – Általános egészségjavítás

„Szúrópróba szerűen választottam a gojit, úgy kb 1 hónapja, mivel nagyon sok jót olvastam a pozitív hatásairól. A kezdetektől fogva nagyon megszerettem a terméket. Goji gyümölcsvelőt fogyasztok, amely jó a látásomnak, a feszültségek és a depresszió csökkentésére. Továbbá energiát ad, javít a közérzetemen, sokkal jobban is alszok már, mint korábban. Érzem, hogy a goji antioxidánsai védik a szervezetemet a szabadgyökökkel szemben, főként mert mások is jelezték, hogy felszabadultabbnak látszok a munkahelyemen. A goji segíti fenntartani az egészségemet a jó kondicíómat. Gyakran szoktam futni, teniszezni ott is javult a teljesítményem. Köszönöm Önökenk ezt a fantasztikus terméket!”

Szabóné Erzsébet – Tököl – Telítettség érzése

„Tipikusan úgy jellemezném önmagamat, mint azt a személy, aki lefekvés előtt késztetést érez arra, hogy valami nassolnivalót keressen a hűtőben. Amióta a goji gyümölcsvelőt iszom azt vettem észre, hogy nem akarok már nassolni, csipegetnie egy kicsit ebből, egy kicsit abból. A gyümölcsvelő a vacsorát követően valósággal eltelít, úgy érzem, hogy teli gyomorral fekszek le… Édesszájú vagyok, illetve csak voltam, hála a gojinak?!”

Horváth Katalin – Kecskemét – Terhesség

A goji bogyót a terhességem alatt kezdtem el szedni. Ismerősök ajánlották, mert nagyon alacsony volt a vas szintem, és a “mű” vaspótlóktól nem változott semmi, ráadásul a vesém nem bírta azokat a szereket, amiket az orvos írt fel. A goji bogyó rendszeres evésétől a vérképem javulást mutatott, a vasszintem emelkedett, és én is jobban éreztem magam, mert nagyon sok más hasznos anyagot is tartalmaz. A kicsi azóta megszületett, szép egészséges baba, és most a szoptatás alatt is rendszeresen eszem tovább a goji bogyót, mert jót tesz, és jó érzés, hogy teszek valamit a saját és kisbabám egészsége érdekében. Csak ajánlani tudom, de nem csak kismamáknak, mindenkinek, aki tenni akar önmagáért. üdv, Kata ”

Tóth Helga, Budapest – Gyermek egészség, Koncentráció

A két gyerekem és én az önök Tibeti goji bogyóját isszuk reggelente a gabonapehellyel, most már nagyjából hat hónapja. Azt kell mondanom, hogy a gyerekeim koncentrációjában és figyelmében is óriási változás állt be. Kevésbé lehangoltak és sokkal vidámabbak. Le a kalappal! Nem gondoltam volna, hogy ez a gyümölcs erre képes. Hamarosan újra rendelek. Üdvözlettel, Tóth Helga.

Boros Mátyás – Zalakaros – Jobb egészség és közérzet

„Ahogy teltek az évek egyre több egészségügyi problémám támadt, főként a magas vérnyomás okozott gondot, nehezen tudtam bármilyen fizikai tevékenységet kifáradás nélkül elvégezni, és egyre több felesleges kilót is felszedtem. Ezért valamit akartam tenni az egészségem érdekében, és a goji mellett döntöttem, mert annyi pozitív hatást ígértek ettől a kis bogyótól. És jelentem, jól döntöttem, mert valóban roppant hatásos és egészséges. A vérnyomásom még mindig nem az igazi, de sokkal jobb értékeket mutat, mint a goji előtt. Most sem vagyok karcsú, de megállt a kilók szaporodása, s a goji segít a fogyásban, mivel kellően eltelít. Azt is észrevettem, hogy jóval több energiám van, nem fáradok úgy ki, többet bírok. Mindezek miatt pedig jobban is érzem magamat, valahogy pozitívabb vagyok, amit még a feleségem is észrevett. Egyszóval nálam bevált a goji bogyó.”

Palotai Kálmán – Solt – Javuló életvitel

„1 hete már, hogy minden reggel rendszeresen fogyasztok goji gyümölcsvelőt. Úgy érzem, javult az általános egészségem, a hangulatom. Sokkal jobban alszok esténként, és emiatt könnyebben fel is kelek reggelente. Nagyon jó, egy olyan terméket fogyasztani, ami 100%-ban természetes, és biztos lehetek benne, hogy mellékhatásoktól nem kell tartanom, és nem is kezdi majd ki a szervezetemet! Visszaeső goji fogyasztó leszek, ezt már most eldöntöttem!”

Balla Zoltán – Hajdúsámson – Emésztés

„Én már egy hónapja iszom, és rendbe tette az emésztésemet. Eddig csak 2-3 naponta tudtam produkálni, mostmár minden reggel. És! Én érzem a vágyfokozó hatását, pedig nem is tudtam amikor elkezdtem enni, hogy erre is hat. Azért kezdtem el szedni, mert a kapszulázott c-vitamint, és minden ilyen tablettát kihánytam mostanában, és ez bennem maradt.”

Lantos Imre – Eger – Jobb közérzet

„Körülbelül 2 hete rendszeresen fogyasztok gojit. Csodás ízű, nagyszerű hatásokkal rendelkező bogyó! 2 hét elteltével jóval kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, sokkal több energiám van a napi rutin elvégzéséhez. Legnagyobb megrőkönyödésemre a bokaízületi gyulladásom 2-3 nap elteltével már javulásnak indult. Már alig várom, hogy mik lesznek a tapasztalataim a gojival kapcsolatban, mondjuk 2-3 hónappal később! Köszönöm, csodás termék!”

Földesi Károly – Budapest – Erőnlét

„Ugyan még csak pár napja iszom az önök a Goji levét, de már most érzem jótékony hatásait. Sokkal frisebb és kipihentebb vagyok, mint előtte.”

Szalai Józsefné – Cegléd – Immunerősítés, agyserkentés

„A lányom rendelte meg a goji bogyó levet, mert úgy gondolta segíteni fog nekem az immunrendszeremet kissé megerősíteni. És igaza lett, mert a goji fogyasztásának hatására sokkal erősebbnek érzem magamat, és már közel sem betegeskedem annyit, mint előtte. Ráadásul nem csak a fizikai erőnlétemen segített, hanem valahogy jobban vág az eszem is, nem felejtek már el annyi mindent, és sokkal frissebb vagyok mentálisan is. Amit pedig még külön kiemelnék az az, hogy sokat javult az ízületi gyulladásom, könnyebben mozgok, nincs már annyi fájdalmam. Szóval nagyon örülök neki hogy a lányom rátalált a termékükre, és biztosan folyamatosan fogom fogyasztani.”

Balogh Mónika – Tatabánya – Hajhullás

„Majd egy éve szedem a Goji bogyót. Kóros hajhullással küszködtem, de hála Gojinak abbamaradt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Végh Eszter – Békéscsaba – Pozitív tapasztalatok

„Imádom a Goji gyümölcslét. Önmagában is fogyasztom, ám a legjobb hozzákeverni más hasonlóan 100%-os gyümölcslevekhez. Minden reggel Goji-val kezdem a napot!”

Kelemen Márton – Debrecen – Sportolás

„Sportolok, izomfájdalmaim jelentkeztek a jobb lábamban. Elkezdtem inni a Goji-gyümölcslevet. Két hét után már semmilyen panaszom nem volt. Elsőre el se akartam hinni!”

Kenyeres Pál – Dunaújváros – Energia növelése

„Alig több mind 1 hét elteltével a gojinak köszönhetően úgy érzem, hogy sokkal több energiám van az olyan dolgokhoz is, mint például a szabadidős tevékenységek, amelyeket korábban fáradtságra hivatkozva hanyagoltam. Ez egyszerűen lenyűgöző. ”

Dinnyési Péter – Érd – Erőnlét, egészség

„Nem csak finom ,egészséges is! Régebben hallottam a Gojiról. Gonodoltam kipróbálom. Már több éve szedem rendszeresen. Egészséges vagyok, és kiegyensúlyozott. Én a Gojinak tulajdonítom mindezt!”

Kúnfalvi Laura – Székesfehérvár – Fiatalosodás

„Sokat hallottam az ismerőseimtől a Goji bogyóról. Megesküdtek ugyanis rá, hogy frissebbnek és sokkal fiatalabbnak érezték magukat a Gojitól. Gondoltam kipróbálom, és hát nem kellett csalatkoznom. Fél év alatt mintha kicseréltek volna, megfiatalodtam. A bőröm lebarnult magától!”

Forgó Gergőné Szilvia – Gödöllő – Pozitív tapasztalatok

„A Goji bogyó leve valami szuper. Ez nem is lé amit Önök árulnak, hanem inkább gyümölcsvelő. Nagyon hatásos, és kevésbé érzem magam felfújódva. 1 30-40 ml-es korty után úgy érzem mintha teleettem volna magam, pedig nem így van! És még az ízét is meg lehet szokni…”

Teleki Emil – Budapest – Fogyókúra, Pozitív tapasztalatok

„A legjobb barátommal egyszerre kezdtük el szedni a Gojit. Már 3 nap után tapasztaltuk a hatásait. Azt hiszem ez a tény már önmagáért beszél. Sokkal több energiánk van, és nem csak a mindennapi élethez és a munkához, hanem a mozgáshoz is. A barátom ráadásul kissé túlsúlyos volt, azt mondja, tapasztalja, ahogyan a felesleges kilók kezdenek eltűnni, főleg a hasán veszi ezt észre. Imádjuk a Goji-t mindketten, ráadásul remek antioxidáns is, így sokkal nyugodtabb vagyok az egészségemet illetően.”

Dr. Earl Mindell – USA – Goji kutató

„Azt hiszem, a goji bogyó sokkal jelentősebb hatást fejt ki az egészségre, a közérzetre és az öregedés ellen, mint bármilyen más élelmiszer, gyógyszer vagy táplálékkiegszítő, amit az elmúlt 40 év során láttam.”

Tóth Péter – Szekszárd – Jobb közérzet, jobb alvás

„Vásároltam már Goji bogyó szárítottat és levet is. A gojinak van néhány nagyon egészséges tulajdonsága, miután elkezdtem enni, durván egy hónap múlva éreztem, hogy sokkal több energiám lett. Éjszakánként is jobban aludtam. Napközben és este kevesebb nehéz ételt eszem, mivel már nem érzem magam éhesnek, azt hiszem, ez a goji bogyónak köszönhető. Általánosan is jobb a közérzetem. Mindennap egy kisebb maréknyi bogyót eszem meg reggeli előtt és 50 ml goji bogyó levet iszom egy órával lefekvés előtt vagy néha közvetlenül lefekvéskor.”

Tolnai Irénke – Miskolc – A mindennapi táplálkozás részeként

„Különösen szeretem a goji bogyót! Ígazán ízletes csemegének találom. Rendszeresen hozzáadom turmixokhoz. Nem is olyan régen, kipróbáltam a reggeli kakaó mellé is. Nagyon különleges étel-ital kombináció volt!”

Kissné Katika – Budakalász – Vérnyomás normalizálása

„Nem akartam hinni a szememnek! A szomszédasszonyommal nagyon sok mindent megvitatunk. Így van ez az egészséggel kapcsolatban is. Elmondtam neki, hogy kora délután 190/90 feletti étékkel mértem vérnyomást magamnak. Azt mondta ne essek kétségbe, és a gyógyszerek helyett adott 3 szem goji bogyót. Másnap reggel az volt az első dolgom, hogy ismét megmérjem a vérnyomásomat. Sokkal inkább optimálisnak nevezhető értéket mutatott a gép: 135/80. Nem gondoltam volna!”

Kevin Lin – Ultramaratonista – Gyorsabb regenerálódás

„A goji nagyon sokat segít nekem. Egy-egy hosszú és kimerítő verseny utáni regeneráció során rendre fogyasztok gojit. A szervezetemnek szüksége van a feltöltődéshez a bogyó fontos tápanyagaira! A regenerálódás jelentősen lerövidül a gojinak hála. Versenyek előtt is szeretem fogyasztani, hiszen egyedi energialöketet ad a számomra.”

Az orvos mondja
Dr. Marc Westaway, M.D. – University of Queensland Medical School

„Lényegében mindenkinek, a gyerekektől egészen az idősekig, ajánlanám a goji berry fogyasztását. A goji jótékony hatásai egyszerűen lenyűgözőek!”

Dr. F.E. Nicley, M.D. – ’University of Tennessee College of Medicine’ – A goji jövőjéről

„ (…) Azt sem tartom kizártnak, hogy a goji és gyümölcsének leve példátlan módon módosíthatja az orvostudományt az elkövetkezendő 40 év során! (…)”